BioloMix vakumlama makinesi, Otomatik Gıda Tasarrufu Makinesi Gıda koruma için, Kuru ve ıslak modu Sous Vide, 10 Vakum Sızdırmazlık Torbaları

  • ₺1 553.82
  • ₺587.38
(0 Müşteri yorumları)

Waffle Makineleri

Sku:
  • n20195
Etiketler:
  • Marka Adı - Biolomix'in
  • Güç Kaynağı - Elektrik
  • Model Numarası - W300
  • Tip - Stand / Masa
  • Kaynak - Anakara Çin

Aşağıda referansınız için müşteriye genel bir bakış bulunmaktadır.

https://star.Nilufersengezer.com.tr/m/article.htm?postId=4000009953839717&from=share&_lang=ru_RU

İDEAL para ve zaman tasarrufu çözümü: Dondurucunuzu buz çözülmeye ve servis edilmeye hazır taze yiyeceklerle veya dondurucu yerine taze malzemelerle donatıp düzenleyebileceğinizden, yemek pişirmek ve yemek hazırlamak daha kolay, daha ekonomik ve daha hızlı hale gelecektir. buz kristalleri ile doldurulmuş yanmış yiyecekler muhtemelen buz kristalleriyle sonuçlanacaktır. çöp tenekesi.

Kullanımı kolay: Üst panele yerleştirilmiş kontrol merkezi ve led gösterge ışıkları ile birlikte yumuşak dokunuşlu dijital düğmelerle tam otomatik basit elektrik fişi tasarımı.Ailenizin hizmetinde akıllı bir cihaz!

İKİ sızdırmazlık modu: Kullanışlı ve pratik olan Biolomix vakum sızdırmazlık sistemi, mühürlemek istediğiniz yiyecek türüne göre yemeğinize mümkün olan en iyi korumayı sağlamak için iki seçilebilir moda sahip olarak akıllıca tasarlanmıştır.Katı gıda maddeleri için kuru göstergeyi ve haşlanmış, kaynatılmış veya buharda pişirilmiş yiyecekler için nemli göstergeyi seçebilirsiniz; yumuşak yiyecekler için yumuşak mod ve diğer yiyecekler için normal mod.

Laboratuarda test edilen kalite: Vakumlu kapatıcılar, yiyecekleri temel olarak yiyecek türüne bağlı olarak fermuarlı torbalardan veya kaplardan 5 kat daha uzun süre korur.Bununla birlikte, Biolomix Vakum Sızdırmazlık Maddesi, gıda raf ömrünü etkin bir şekilde artırmak için özel laboratuvar testlerine tabi tutuldu.

TAM bir başlangıç kiti: vakumlama makinesi ve Biolomix vakumlama makinesi paketinin yanı sıra, her ikisi de yeniden kullanılabilir ve su geçirmez olan 10 adet 20*25 cm vakum torbası ve bir hava emme hortumu içerir.Yeni pişirme çağınız için eksiksiz bir paket.

Paket içeriği:

1 * vakum yapıştırma makinesi

1 * Vakum Hortum Tüp (Ücretsiz Hediye)

1 * kullanım kılavuzu (ingilizce dil) 1*başlangıç kiti (10 * 20 cm x 25 cm çanta) 【tek dokunuşla vakum ve mühür işlemi】 Çalışmak için düğmeye basın, otomatik kapanma fonksiyonu, kuru + nemli + nazik + normal mod, yiyecekleri mühürleyebilir, vakumlayabilir veya marine edebilirsiniz,vakum kutuları, manuel durdurma fonksiyonu, gürültü 60db'den az.

Yorum ekle

Puanınız :