Floresan renkli çıkartmalar Yazılabilir Sayfa İşaretleyiciler Yapışkan Sekmeler Renkli Su Geçirmez Etiketler Öğrenciler İçin

  • ₺67.57
  • ₺37.16
(0 Müşteri yorumları)

Defterler ve Yazı Defterleri

Sku:
  • n18726
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

Tanım:

Yapışkan etiketimiz, yüksek kaliteli PET malzemeden ve özel yapıştırıcıdan yapılmıştır, bu da onu dayanıklı, pürüzsüz ve tear-resistant.It ofis dosyası dosyalama, öğrenci not alma araçları ve günlük yaşam notu etiketleri için kullanılabilir.

Belirleme:

Boyutu: yaklaşık 12.6*5.3 cm / 5 * 2 inç

Malzeme: kağıt

Ambalaj Listesi:

yapışkan etiket*1

Notlar:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yüksek Kaliteli Malzeme: Yapışkan etiketimiz yüksek kaliteli PET malzemeden ve pürüzsüz yazı için özel bir yapıştırıcıdan yapılmıştır; kendinden yapışkanlı kısım şeffaftır.

2.Zamandan Tasarruf Edin: Yapışkan etiketimiz farklı göz alıcı renklere sahip olduğundan, kolayca bulabilirsiniz it.It zamandan tasarruf sağlar ve iş ve çalışma verimliliğinizi artırır.

3.Çıkarılması ve Yeniden Konumlandırılması Kolaydır: Kendinden yapışkanlı not defterimiz pürüzsüz bir dokuya sahip olduğundan, çıkarılması ve yeniden konumlandırılması kolaydır.Gevşek yapraklı bir deftere takabilirsiniz.

4.Bilgileri Hızlı Bir Şekilde Bulun: Kategorileri renge göre esnek bir şekilde düzenlemek için renkli yapışkan notumuzu kullanabilirsiniz, bu da bilgileri hızlı bir şekilde bulmanıza ve bulmanıza yardımcı olabilir.

5.Yaygın olarak Kullanılan: Ofis dosyası dosyalama, öğrenci not alma araçları ve günlük yaşam notu için floresan renkli etiketimizi kullanabilirsiniz stickers.It yaygın olarak kullanılmaktadır.

Yorum ekle

Puanınız :