PU Deri bebek arabası kancası Ayarlanabilir Çanta Askıları Kaymaz Arabası Askıları Dropship

  • ₺25.03
  • ₺12.32
(0 Müşteri yorumları)

Anne ve Çocuk

Sku:
  • n1688
Etiketler:
  • CN - Guangdong
  • Tip - Kanca
  • Malzeme - Viskon
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Yaş Aralığı - 0-6m arası

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Marka yeni ve yüksek kaliteli

Dayanıklı Bebek Arabası Kancaları: Bebek arabası kancamız, çantanıza, anne çantanıza, bebek bezi çantanıza kolayca ulaşabileceğiniz, elinizi dışarıda bırakabileceğiniz uygun bir yer sağlar, asılı kanca çoğunlukla bebek arabaları veya pusetler, çocuk bisikletleri, bebek arabaları vb.İçin uygundur.

Kurulumu Kolay: Bebek arabası kancası, ayarlanabilir PU deri kemer, dayanıklı metal karabina kancası, bebek arabası çubuğuna sıkıca sabitlenebilmesini sağlamak için basit tasarım, çubuk şekilleri veya boyut sınırlaması olmaksızın evrensel boyut ve ayarlanabilir uzunluk ile montajı kolaydır, uzunluğu gereksiniminize göre ayarlamak için esnektir.

Seçilen Malzeme: Bebek arabası kancası, dayanıklı performanslar için dayanıklı PU deri kemer ve alüminyum alaşımlı kanca malzemesi, aşınmaya dayanıklı, ağır hizmet tipi yatak kullanır.

Evrensel Kanca: Metal kanca klipsli organizasyon kancamız, nesnelerin gevşemesini önlemek için kilitlenebilir, kanca, çeşitli tutma çubukları, kaymaz ve sabit sabit için uygun çanta veya diğer küçük eşyaları asabilir.

Geniş Uygulama: Bebek arabası, çoğu bebek arabası, bebek arabası ve bisiklet, scooter, araba, golf arabası, plaj sandalyesi ve tutamak çubuklu birçok nesneye uyan evrensel bebek arabası kancaları, kurulumu kolay, çoklu kullanım koşulları uygulanabilir.

Özellikler:

Ürün Boyutu: resim gösterildiği gibi

Malzeme: PU, Metal

Stil Seçeneği: Siyah - / Pembe / Kahve / Gök Mavisi / Haki- / lacivert

Paket içeriği:

1x Bebek Arabası Kanca

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Yorum ekle

Puanınız :