200 adet Şeffaf Dizin not kağıdı Ofis Okul Malzemeleri Kırtasiye Küçük Dikdörtgen Floresan Etiket Şerit Yapışkan Not

  • ₺21.95
  • ₺13.09
(0 Müşteri yorumları)

Defterler ve Yazı Defterleri

Sku:
  • n16829
Etiketler:
  • Özellik - Kendinden yapışkanlı
  • Model Numarası - Dizin Sekmeleri Yapışkan Notu İşaretler
  • Tarz - Not Defterleri
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - SDJZT'NİN

Tanım:

Geniş uygulama yelpazesi: Bu yapışkan bayrak sekmeleri, öğrenciler, öğretmenler ve ofis çalışanlarının işaretlemesi ve vurgulaması için uygun, sınıflandırma ve işaretleme için dosya, klasörler, dizinler, bilgisayar mesaj panoları, okuma notları, günlükler, arşivler ve kağıtlar için uygundur.

Düşünceli tasarım: İşaretlediğiniz hiçbir bilgiyi gizlemeyecek yarı saydam tasarıma sahip bu renkli sayfa işaretleyicileri; Belge etiketini çıkarması ve yeniden konumlandırması kolay yarı çizgili yapışkan, çıkarıldıktan sonra yapışkan kalıntı bırakmaz, size güzel bir kullanım deneyimi sunar.

Renkli ve pratik: Çeşitli farklı renk indeksi etiketleri, bilgileri hızlı bir şekilde bulmanıza ve bulmanıza yardımcı olabilir; Dosyalarınız ve öğeleriniz bu parlak neon renklerle esnek bir şekilde sınıflandırılabilir, hayatınızı ve belgelerinizi düzene sokabilir.

Kaliteli ve güvenli malzeme: Bu renkli indeks tırnakları, su geçirmez ve güvenilir, güvenli ve kokusuz kaliteli PET malzemeden yapılmıştır, bu etiketlere sorunsuzca yazabilirsiniz.

Yeterli miktar: Bol miktar, çeşitli taleplerinizi ve değiştirmelerinizi karşılayabilir ve bunları sınıf arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Belirleme:

Yeni ve yüksek kalite

Ürün adı: dizin etiketi

Malzeme: PET

Renk: şekilde gösterildiği gibi

Dizin etiket boyutu:11 * 50mm

Paket içeriği:200 Yaprak

Not:

Lütfen ölçüme bakın.Normal aralıkta küçük ölçüm hatasına izin verilir.

Farklı bilgisayarlar farklı renkler gösterdiğinden, anlayışınız için teşekkür ederiz, gerçek ürün rengi görüntüden biraz farklı olabilir.

Yorum ekle

Puanınız :