54mm Dipsiz Portafilter için Breville Barista Express BES870XL BES870BSXL BES878BSS BES880BSS BES840XL ve Daha Fazlası C

  • ₺805.88
  • ₺402.94
(0 Müşteri yorumları)

Elektrikli Fritözler

Sku:
  • n16016
Etiketler:
  • Tip - Kahve Makinesi Parçaları
  • Model Numarası - kahve Makinesi için
  • Kaynak - Anakara Çin

Evrensel: Bu portafilter ile uyumlu için Breville / Adaçayı Barista Serisi BES880, BES878, BES875, BES870, BES840, BES810, BES500, Barista Express, Barista-Dokunmatik, Barista Pro, Demlik, Duo Sıcaklık pro.

Sepet dahil: Başka bir tane satın almak için zahmet etmenize gerek yok basket.It neyi yanlış yaptığınızı belirlemek için görsel bir yardım kullanarak barista becerilerinizi geliştirmeniz için mükemmel bir araçtır.

Ayrılabilir: Bu 54mm dipsiz portafilter çıkarılabilir, temizlenmesi kolay, saklanması kolaydır.Diğer Filtre Sepetleriyle de değiştirebilirsiniz.

Yüksek Kalite: Sepet 304 paslanmaz çelikten, paslanmaya karşı dayanıklı, dayanıklı, kullanımı kolay ve temizdir.ABS tutamak, kullanım için rahat bir tutuş sağlar.

Avantajı: Standart ağızlı portafiltrelerle karşılaştırıldığında, dipsiz tasarım, profesyonel kahve filtrelemesi için akış sütununu, akış hızını, rengi, akış sütun şeritlerini vb.Gözlemlemenize yardımcı olur.Doğru öğütüp sıkıştırıp sıkıştırmadığınızı anlamak için ekstraksiyonu gerçek zamanlı olarak kolayca görebilirsiniz.

Renk: Koyu Ahşap Rengi

Malzeme: ahşap + metal

Paket içeriği:

1 x Dipsiz Portafilter

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorum ekle

Puanınız :