6L Büyük Kapasiteli Görsel Hava Fritöz Ev Çok Fonksiyonlu Elektrikli Fritöz

  • ₺2 641.36
  • ₺1 584.82
(0 Müşteri yorumları)

Waffle Makineleri

Sku:
  • n15911
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Vat miktarı - 1500W
  • Marka Adı - seago'nun

6L Büyük Kapasiteli Görsel Hava Fritöz Ev Çok Fonksiyonlu Elektrikli Fritöz

özellik

1: 360 ° Hızlı hava fritözü teknolojisi: Hava fritözü, yiyeceklerin eşit şekilde ısıtılmasını sağlamak için 360° hızlı hava fritözü teknolojisini kullanır.Ayrıca %80'e kadar daha az yağ veya yağ ile dökülmeden pişirmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Çok yönlü hepsi bir arada pişirme kapları: Size çeşitli pişirme seçenekleri sunmak için tasarlanmış farklı yerleşik hazır ayarlarla en sevdiğiniz yemekleri pişirin.Hazır ayarlar şunları içerir: Patates kızartması, et, karides, kek, tavuk, biftek, balık filetosu veya yiyecekleri tam istediğiniz gibi pişirmek için Ayarları kolayca özelleştirebilirsiniz.

2: Kullanımı kolay ve temiz: yapışmaz sepet kolaylaştırır clean.It ayrıca kazara dökülmeyi önlemek için dayanıklı bir tutamak koruması ile donatılmıştır.

3: Gözlem penceresi ve kontrollü aydınlatma: Sepeti çıkarmak zorunda kalmadan içindeki yiyeceklerin durumunu kolayca görmek için dahili ışığı istediğiniz zaman açabilirsiniz.Pişirme ilerlemesini pencereden izleyebilir ve yiyeceklerin istenen etkiye kadar kızartıldığını görebilirsiniz.

4: Şık tasarım: Basit ve şık tasarım, herhangi bir mutfak tezgahı için idealdir.Mat yüzeyler yüzeydeki parmak izlerini ve çizikleri azaltır.Kapasite 6L, 2-4 kişi için yeterli.

belirleme

Kapasite: 5L-6L(her şey dahil)

Isıtma yöntemi: elektrikli ısı borusu + sıcak hava konveksiyonu

Kontrol modu: mekanik

Anma gücü: 1500 W

Renk: Beyaz, siyah

Yorum ekle

Puanınız :