Kamp İşemek Çanta Otomatik İşemek İdrar Torbaları Seyahat İçin 700ml Katlanabilir Pisuar Tuvalet Trafik Sıkışıklığı İçin Balıkçılık Kamp Ve Yürüyüş

  • ₺62.38
  • ₺49.86
(0 Müşteri yorumları)

Oto Yıkama ve Bakım

Sku:
  • n1483
Etiketler:
  • Kürleme Maddesi - Evet
  • Kapasite - 700ml
  • Kullanım Sıklığı - Tek kullanımlık
  • İçin tasarlanmıştır - Üniseks
  • Kaynak - Anakara Çin

Bu küçük Araba idrar Torbası sızıntıyı önler ve yaşlıların ve başkalarının arabalarında gizlice rahatlamalarını sağlar.Çevre dostu ve yaygın olarak kullanılan bu ürün, hareket halindeyken tuvaletin bulunmadığı durumlar için mükemmel bir çözümdür.

Belirleme:

Ürün adı: Kamp İşemek çanta

Renk: Beyaz

Ürün boyutu: (yaklaşık.)31.5*14 cm/12.4*5.51 inç

Malzeme: PE

Ambalaj Listesi:

4 adet * Araba İdrar Torbası

Farkına varmak:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Gelişmiş Koruma: Yoldaki kazalardan endişe duyuyor musunuz?Araba idrar torbamız hastalar, yaşlılar, hamile kadınlar ve çocuklar için mükemmel bir çözümdür.Sıkı bir conta ile, ters çevrildiğinde veya ters çevrildiğinde bile sızıntıyı önler. compressed.No yolculuğunuz ne kadar uzun olursa olsun daha fazla dökülme veya hoş olmayan koku.

2.Sızdırmaz Tasarım: Kullandıktan sonra araba idrar torbamızı birlikte verilen sızdırmazlık şeridi ile kapatmayı unutmayın.700 ml'lik büyük kapasitesi yetişkinler için mükemmeldir ve herhangi bir sızıntıyı önleyerek kullanımı rahat ve dağınık hale getirir.

3.Çok Uygun: Tuvalet eksikliğinin sizi rahatsız etmesine izin vermeyin, bu araba idrar torbasını kullanın.Kompakt boyutu, taşımayı ve saklamayı kolaylaştırır.İstediğiniz zaman katlayabilir ve cebinize koyabilirsiniz.Açık hava etkinlikleri ve acil durumlar için mükemmeldir.

4.Sızdırmaz ve Kokusuz: Araba idrar torbamızla sızdırmaz ve kokusuz idrara çıkmanın tadını çıkarın.Beyaz emme pedi sıvıları jele dönüştürür.Kullandıktan sonra, sadece mühürleyin ve discard.No endişelenecek dökülmeler veya kokular.Sadece açın ve kullanın.

5.Geniş Kullanım Alanları: Yürüyüş, kamp veya bisiklet gibi çeşitli açık hava etkinlikleri için ideal olan bu araba idrar torbası, acil durumlarda rahat bir rahatlama sağlar.Çok yönlülüğü, seyahat ederken veya trafik sıkışıklığında sıkışırken sahip olması gereken bir özelliktir.

Yorum ekle

Puanınız :