Perpetual Takvim Vintage Perpetual Turn Over Takvim Yaratıcı Şık Ev Dekorasyon masa takvimi Büyük Ekran Rustik

  • ₺266.06
  • ₺106.46
(0 Müşteri yorumları)

Baskı Ürünleri

Sku:
  • n14297
Etiketler:
  • Model Numarası - Ahşap Takvim
  • Kaynak - Anakara Çin

Günlük rutininize eğlence katmak için mükemmel olan ahşap masa takvimimizi tanıtmak!Kalın ve dayanıklı ahşaptan yapılmış bu takvimin sayfayı çevirmesi kolaydır ve herkes için uygundur occasions.It masaüstlerine, çalışmalara, yatak odalarına, oturma odalarına ve daha fazlasına yerleştirilebilir.

Özellikler:

Adı: perpetual takvim

Ağırlık: 300g

Boyut: 20*8*14.5 CM (7.87*5.5*3.14 içinde)

Liste:

1 x sürekli takvim

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Ciro sayfası: Sürekli takvimimizle tarihleri manuel olarak değiştirmenin keyfini çıkarın!Dönen sayfa tasarımı, günlük yaşamınıza tazelik ve yaratıcılık katacak, aynı zamanda masa dekorunuzu eğlenceli ve şık bir dokunuşla yükseltecektir.

2.Çevreye Duyarlı: Kalın ve dayanıklı ahşaptan üretilen bu daimi takvim hem sağlam hem de çevre dostudur.Tarih takvimi kokusuz ve yüksek kaliteli kartondan yapılmıştır. colorfast.It gelecek yıllar süren zamansız bir eser.

3.Pürüzsüz demir halka: Hem güzellik hem de pratiklik için tasarlanan daimi takvimimiz, yüksek kaliteli bir demir halkaya ve ellerinize zarar vermeyecek kolay çevrilebilen sayfalara sahiptir.Şık kaplaması, form ve işlevi sorunsuz bir şekilde birleştirerek masanız veya duvar dekorunuz için mükemmel bir seçimdir.

4.Geniş kullanım alanları: Bu daimi takvim, üç renk seçeneğine ve her dekoru tamamlayan şık, minimalist bir tasarıma sahiptir.Önemli tarihleri, randevuları ve tatilleri takip etmek için ideal olan bu ürün, herhangi bir alana veya eve şık ve pratik bir ektir.

5.Dekorunuzu Geliştirin: Masanıza, masanıza ve hatta mantonuza yerleştirilebilen bu zarif daimi takvim ile alanınızı süsleyin.Okunması kolay ekranı ile tarihi ve ayı zahmetsizce takip edin ve her odanın estetiğini yükseltin.

Yorum ekle

Puanınız :