11UA Hava Üfleme Tabancaları Pirinç Ayarlanabilir Hava Memesi Hava Aracı hava kompresörü Aksesuarı

  • ₺340.18
  • ₺169.99
(0 Müşteri yorumları)

Elektrikli El Aletleri

Sku:
  • n14016
Etiketler:
  • Marka Adı - BENGU, BENGU
  • Kaynak - Anakara Çin

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Marka yeni ve yüksek kaliteli

1x hava üfleme tabancası, 1x çelik uzatma alacaksınız.Hava üfleme tabancaları dar, delikli veya derin yerlerde kullanım için uygundur.Dar boşlukları, iç boruları, makine parçalarını veya aletleri temizlerken çok kullanışlıdır, sahip olmanız gereken toz aletinizdir.

Hava tabancaları, iyi bir sızdırmazlık etkisine sahip olan ve sıkıştırma hava tabancaları nozulunu ayarlayarak hızı ve hava hacmini değiştirebileceğiniz güçlü bir iç basınç yapısı ile donatılmıştır.

Yumuşak kauçuk uçlu çelik uzatma, aletlerin çizilmesini veya zarar görmesini önlerken, 12 cm'lik çelik uzatma, dar alanlara kolayca ulaşmanızı sağlar, böylece zahmetsizce temizleyebilirsiniz.Silgi, kolay kullanım ve saklama için duvara asılmasını sağlayan üstte metal bir kancaya sahiptir.

Bu hava üfleme tabancaları, araç bakımı, bilgisayar, ev kör toz giderme işleri için de uygun olan toz veya tozu üflemek için ağaç işleri ve endüstriyel atölyeler için uygundur.

Kompresör için hava üfleyicinin güçlü ve dayanıklı olan ve paslanmayan ana gövdesi, tetikleyicilerin stabilitesini sağlayan alüminyumdan yapılmıştır, mükemmel sızdırmazlık performansları sağlar.

Özellikler:

Malzeme: Alüminyum ve

Renk: gümüş ve altın

Boyutu: Yaklaşık.12 cm/4.72 inç

Ağırlık: 240g

Paket içeriği:

1x Hava Üfleme Tabancaları

1x Çelik Uzatma

Not:

1.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Yorum ekle

Puanınız :