Bebek Mobilya Bebek Evi Aksesuarları Minyatür Mobilya Minyatür Bebek Evi Aksesuarları Öğrenme ve Eğitim Oyuncaklar Çocuklar İçin

  • ₺299.94
  • ₺149.97
(0 Müşteri yorumları)

Örtbas

Sku:
  • n128875
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Yaş Öner - 14+y

Güzel detaylı Bebek Evi Oyuncaklarımızla mini ev oyuncaklarının sevincini evinize getirin!Oturma odaları ve yatak odaları ile tasarlanan bu dayanıklı ancak küçük boyutlu oyuncaklar, yaratıcı oyun zamanları için mükemmeldir.Herhangi bir oyun odası için sahip olması gereken bu oyuncaklarla hayal gücü ve yaratıcılık dünyasını keşfedin.

Belirleme:

Adı: Bebek Evi Oyuncaklar

Malzeme: PP

Yetenek Geliştirme: Duygu, vizyon, entelektüel gelişim, emekleme, manuel ve beyin kullanımı, kavrama, duyular, el-göz koordinasyonu, diğer yetenek geliştirme, interaktif oyuncaklar, ebeveyn-çocuk iletişimi, ilgi geliştirme

Tip: Simüle oda / mobilya

Özellikler: Oyun evi

Ambalaj Listesi:

1 Takım Bebek Evi Oyuncaklar

Notlar:

1. Farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Zarif Bebek Evi Süslemeleri: Bebek evinizi zarif mini mobilyalarla geliştirin ve daha fazla yaratıcılık için yaratıcı oyunlarla kendinizi şımartın.Mükemmel boyutlu aksesuarlar ve ilginç insan rolü, dekorunuzu mükemmel bir şekilde tamamlar.

2.İnce Detaylar: Zarif stil yelpazemizle bebek evi dekorunuzu geliştirin.Küçük ama karmaşık tasarımlarla bebek evi oyuncaklarımız, yaşam alanınız için ince işçilik ve pratikliğe sahiptir.

3.Güvenilir ve İlgi Çekici: Mükemmel kalitede PP malzemelerden üretilen bebek evi oyuncaklarımız son derece dayanıklı ve pas, deformite ve hasara karşı dayanıklıdır.Çocuklarınız, uzun süre dayanacak şekilde inşa edilmiş bu güvenilir ve ilgi çekici mini evlerle saatlerce yaratıcı oyunun tadını çıkaracaklar.

4.Yaratıcılığınızın Kilidini Açın: Kendin yap bebek evi oyuncaklarımız ve mobilya modellerimizle gerçekçi görünümlü minik evler yaratın.Güzel sahneler yaratın ve tasarlayın ve bu ev modelleriyle hayal gücünüzün daha fazla olanağını keşfedin.Yaratıcılığa katılın ve eğlenin.

5.Dekorunuzu Geliştirin: Bebek evi oyuncaklarımız, herhangi bir ev içi için mükemmel bir ektir.Bu zarif mini ev süsleri, küçük boyutlu ve sevimli bir şekle sahiptir, duygularınızı ifade etmek ve unutulmaz bir dekorasyon yaratmak için idealdir.

Yorum ekle

Puanınız :