Noel Cadılar Bayramı Advent Takvimi 24 Gün Tatil Geri Sayım Advent Takvimleri Kayalar Taşlar Takvim Parti Tatil İçin G F0D2

  • ₺137.07
  • ₺84.90
(1 Müşteri yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • n112225
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Tema Deseni - Yıldız
  • Malzeme - Plastik

Tanımlamak:

gösterildiği gibi renk

Malzeme: doğal taş

Boyutu:26 * 22 * 3 cm/10.23*8.66*1.18 inç

1.24 Gün Noel Advent Takvimi Kristal Kayalar Değerli Taşlar Mineraller ve Fosiller Her yerden inanılmaz örnekler: lapis lazuli, opal, obsidyen, berrak kuvars, çiçek akik, kiraz kuvars, gri akik, yosun akik, sodalit ve farklı renk ve taş türlerinde daha fazlası.

2. Her gün özel bir kristal taş kazın, Noel'e 24 günlük geri sayım çocuklar için heyecan verici bir zamandır. 24 Günlük Hazine-Noel'den her gün önce çocuklar özel bir kaya, mineral, fosil veya mücevher göstermek için paneli açarlar!Kişisel iletişimi artırmak için siz ve çocuğunuz için etkileşimli bir oyuncak olarak da kullanılabilir ve Noel'in gelişini memnuniyetle karşılamak için çocuğunuzla oynayabilirsiniz.

Noel yaklaşırken, erkekler ve kızlar yeni çılgınlıklar toplamaya bayılacaklar.Noel'den önceki her gün, kendi Noel Baba ve Kardan Adam sahne oyununuzu tamamlamak ve daha fazla eğlenmek için katlanabilir flip oynamak için bir mücevher ortaya çıkaracaktır.

Notlar:

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar farklı renkler gösterir ve gerçek renk aşağıdaki resimden biraz farklı olabilir.

2. Boyutu seçmekte zorlanıyorsanız, istediğiniz zaman benimle iletişime geçebilirsiniz, size bazı önerilerde bulunacağız, ancak yalnızca referansınız için.

3. Karışık ürün, renk ve ebat siparişlerini kabul edebiliriz.

Bu ürün şunları içerir:

1 * Noel / Cadılar Bayramı Advent Takvimi

İlginiz için teşekkür ederiz, Mağazamızda çok kullanışlı ve ucuz ürünler var.size en kısa sürede cevap vermeye hazır olacağız.

Alıcı

2023-12-08

Harika takvim, taşlar çok güzel. Hepsi dolu dolu geldi.

Yorum ekle

Puanınız :