2024 Sıcak Taşınabilir Hafif Döner dövme kalemi Roket Dövme Makinesi Profesyonel Elektrikli Tabanca Shader Liner Makyaj Malzemeleri

  • ₺607.20
  • ₺321.89
(0 Müşteri yorumları)

Araçlar

Sku:
  • n109851
Etiketler:
  • Tip - Diğer, dövme kalemi
  • Malzeme - Paslanmaz Çelik, abs, Metal
  • Kaynak - Anakara Çin
  • boyut - 10cm*6cm*4cm

Özellikler:

1. Kararlı çıkış: Yeni motor yükseltildi ve güç performansı daha fazla stable.To kararlı güç çıkışı sağlayın, dövme sanatçılarının günlük desen ihtiyaçlarını karşılayabilir.Tam dokunmatik ekranı yükseltin, dokunma daha hassas ve doğrudur ve güç tüketimi düşüktür.

2. Aşınmaya dayanıklı malzeme: Kalem gövdesi, güzel görünüm, hassas renk, detay işçiliği kaba değil, çapak yok, parçalar arasında küçük boşluk, aşınmaya dayanıklı, dövme kaleminin uzun ömürlü olmasını sağlamak için anodize edilmiş CNC entegre gravür işlemidir.Kabuk havacılık alüminyum CNC işlenmiş kütükten yapılmıştır.

3. Çok fonksiyonlu: Bu kalemi dövmeler, kalıcı kaş makyajı, dudak kalemi, eyeliner vb.İçin kullanabilirsiniz., çok işlevli bir kalem.Her dövme kalemi, uçak alüminyum alaşımından CNC ile işlenir ve daha sonra anodize edilir.Motor düşük gürültüye, güçlü ve kararlı çalışmaya sahiptir ve uzun süre ısınmaz.

4. Çalışma voltajı: Bu dövme kaleminin çalışma voltajı iyi ayarlanmış ve bir güç kaynağına sahiptir.Orijinal ithal yonga seti, devre kartı çipi, nemli ortamda bile korozyonu önleyebilen 24K altın kaplama işlemini benimser.

5. Kaymaz tasarım: Mürekkep kartuşu havacılık alüminyum alaşımı ile CNC işlenmiş ve daha sonra anodize edilmiştir.Kaymaz sap tasarımı, hafif ve narin.Motor parçaları çıkarılabilir ve değiştirilebilir ve gelişmiş bir dişli sistemi güvenilirlik ve sessiz çalışma sağlar.

Tanım:

Dövme kalemi motoru yükseltildi ve güç performansı daha fazla stable.It dövme sanatçısının günlük desen ihtiyaçlarını karşılayabilen kararlı güç çıkışı sağlayabilir.Tam dokunmatik ekranı yükseltin, dokunma daha hassas ve doğrudur ve güç tüketimi düşüktür.

Özellikler:

Malzeme: ABS, metal

Boyutu: 10 cm * 6 cm * 4 cm

Türü: dövme kalemi

Paket içeriği:

1 adet *dövme kalemi

1 adet * Güç Kaynağı

Notlar:

1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 0-1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.

Yorum ekle

Puanınız :