Futbol Topu Boyutu 5 Solo Futbol Kick Trainer Boyutu 5 Futbol Eğitim Uygulama Maçları İçin Pompa İçerir Erkekler İçin harika bir Hediye Ve

  • ₺338.06
  • ₺236.61
(0 Müşteri yorumları)

Takım Sporları

Sku:
  • n10912
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

Resmi Boy Erkek Futbol topumuzla en iyi oyununuzu oynayın!Su geçirmez malzemelerden yapılmış bu top, iç mekan kullanımı için mükemmeldir ve taşıması ve saklanması kolaydır.Dayanıklı ve güvenilir futbol topumuzla yeteneklerinizi göstererek Şükran Günü'nü kutlayın.

Özellikler:

Ürün Adı: Futbol Topu Boyutu 5

Dış kabuk: TPU

İç astar: gazlı bez astar

Top numarası: No. 5 futbol çapı 21.5 cm/8.46 in

Uygulanabilir mekanlar: otlak, plaj, yağmurlu arazi

Ürün Listesi:

1 * Futbol Topu Boyutu 5

Notlar:

Izin lütfen 0.5 cm/0.20 in hata nedeniyle manuel ölçüm.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir, anlayabiliyorum umuyoruz.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yüksek kaliteli malzemeler: Kaliteli TPU malzemelerden yapılmış, bu futbol topu boyutu 5 dayanıklı, su geçirmez ve sturdy.It tutarlı ve doğru bir uçuş sağlayan kesintisiz bir tasarıma sahiptir.

2.Aktif Oyun: Resmi 5 beden futbol topumuz, ince motor becerileri geliştirirken ve el-göz koordinasyonunu geliştirirken çocuklarda ve yetişkinlerde fiziksel zindeliği teşvik eder.Dayanıklı yapısı ile güvenli oyun için tasarlanan bu top, saatlerce aktif oyun için mükemmel bir seçimdir.

3.Kullanışlı Boyut: Kullanışlı futbol topu boyutumuz 5 boyut olarak küçüktür, ancak taşınabilirlik açısından büyüktür.Hafif ve taşıması kolay tasarımı ile oyununuzu oynamak istediğiniz herhangi bir yere götürebilirsiniz.depolama, aileniz ve arkadaşlarınızla doğaçlama oyunlar için mükemmeldir.

4.Evrensel İtiraz: Bu futbol topu boyutu 5, iç veya dış mekanlarda oynamayı seven erkekler, kızlar, gençler ve bebekler için uygundur games.It aşınmaya ve yıpranmaya dayanabilen yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır.

5.Harika Oyun Deneyimi: Bu yüksek kaliteli futbol topu ile sevdiklerinizin oyun süresini yükseltin boyut 5: Noel, doğum günleri veya herhangi bir fırsat için mükemmeldir.Her türlü hava koşuluna ve araziye dayanabilen dayanıklı malzemelerden yapılmıştır,

Yorum ekle

Puanınız :