Kabartma Makinesi çocuk Ahşap Kabartma Makinesi Bitki Yapımı Kuru Çiçek Aracı DIY Kuru Yapraklar Kabartma Aracı Kiti

  • ₺964.33
  • ₺405.06
(0 Müşteri yorumları)

Araçlar

Sku:
  • n103131
Etiketler:
  • Marka Adı - SNDWAY'İN
  • Kaynak - Anakara Çin

Kabartma Makinesi Çocuk Ahşap Kabartma Makinesi Bitki Yapımı Kuru Çiçek Aracı DIY Kuru Yapraklar Kabartma Aracı Kiti Premium Malzeme: Ahşap çiçek presi, kayışlardan gelen basınca dayanacak şekilde güzel hazırlanmış ve dayanıklıdır.Ahşap pres plakası ve tek taraflı kurutma kağıdı, preslemeyi ve kurutmayı hızlı hale getirir.

Kompakt ve Çok Yönlü: Çocuklar için çiçek Baskı Seti harika pullar yapar ve tebrik kartları için mükemmeldir.küçük bir sırt çantasına kolayca sığar.Çocuklarınızı dışarı çıkarın ve çiçek baskısı ile zanaat yapın.

Birkaç Katman: Çiçek açmanın ne kadar kolay olduğunu gördüğünüzde, yeni hobiniz havalanacaktır.Bir çiçek baskı kitabı ve bitkilerle, aynı anda preslenmiş çiçek sanatı ile birkaç katmana basabilirsiniz !

el sanatları için mükemmel: Çiçek Kurutma Seti veya Preslenmiş Çiçek Seti, yaprak çiçek presini sevgiyle muhteşem hale getirmenin harika bir yoludur.Dayanıklı ahşaptan el sanatları, bu kolayca bükülmez.

ETKİLİ PAKET: Basın çiçeklerini korumaya başlamak için gereken her şey!Güzel, zamansız preslenmiş çiçek sanatı yaratmak için çeşitli zanaat malzemeleri ve araçları gerekir.

Renk: Gösterildiği Gibi

Malzeme: kağıt + kurutma tahtası

Paket içeriği:

1 x Kabartmalı kitap

1 x cımbız

1 x makas

1 x bıçak

2 x Fermuar Closurebags

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorum ekle

Puanınız :